Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10953.1/9414
Title: Aceite de Oliva en España y sus Competidores
Authors: Tamayo Millán, Guillermo
metadata.dc.contributor.advisor: Rodriguez Cohard, Juan Carlos
Abstract: [ES] El presen te trabajo de fin de grado, basado en el sector del aceite de oliva en España y sus competidores, hace un análisis somero de este producto, analizando sus variedades a través de su historia, desde sus orígenes y su introducción en España por los romanos hasta el momento actual. Analizando el producto y el sector desde los ámbitos temporal, territorial, cualitativo y cuantitativo y haciendo un análisis comparado de los principales competidores de España, especialmente en lo que concierne a los países de la cuenca mediterránea, Italia, Turquía y Grecia, y las relaciones comerciales entre todos ellos, reflejando su impacto en la economía sectorial de cada uno de ellos y su aportación a nivel mundial.
[EN] The present end-of-degree project, based on the olive oil sector in Spain and its competitors, makes a summary analysis of this product, analyzing its varieties through its history, from its origins and its introduction in Spain by the Romans so far today. Analyzing the product and the sector from the temporal, territorial, qualitative and quantitative spheres and making a comparative analysis of the main competitors of Spain, especially as regards the countries of the Mediterranean basin, Italy, Turkey and Greece, and the relations among all of them, reflecting their impact on the sectorial economy of each of them and their contribution worldwide.
Issue Date: 12-Jul-2018
Publisher: Jaén: Universidad de Jaén
Appears in Collections:Grado en Relaciones Laborales y Recursos Humanos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TFG.docx796,55 kBMicrosoft Word XMLView/Open


This item is protected by original copyright


Items in TAUJA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.