Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10953.1/7375
Title: Régimen jurídico de la exportación de productos agroalimentarios a China: especial referencia al sector porcino.
Authors: Santos Vega, Rocío
metadata.dc.contributor.advisor: Martín Serrano, Jesús-María
metadata.dc.contributor.other: Universidad de Jaén. Derecho Público y Derecho Privado Especial
Abstract: [ES] La presente investigación analiza los problemas que le pueden surgir a una empresa española, como consecuencia de la exportación de jamón ibérico español destinado a China. Se desarrollan los contratos internacionales que son necesarios durante el proceso de exportación, los medios existentes relativos a la competencia judicial internacional y ley aplicable para la resolución de conflictos entre las partes contratantes en caso de futuras controversias, así como los permisos y autorizaciones requeridas por la República Popular de China para el acceso de productos de origen porcino.
[EN] The current investigation analyses problems which an happens in a Spanish company, as a consecuence of Spanish iberian ham export to China. International contracts are developing which is necessary during export process. Also existing media refers to international judicial competence and actual law available to solve conflicts in case of future troubles. In addition, this investigation cover all agreements and licenses required for Chinese Popular Republic, taking into account pork products access.
Issue Date: Jun-2017
Publisher: Jaén: Universidad de Jaén
Appears in Collections:Grado en Derecho

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TFGG.pdf988,15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is protected by original copyright


Items in TAUJA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.