Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10953.1/10991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorVENA OYA, JULIO-
dc.contributor.authorOLMO COBO, JOSE ANTONIO-
dc.contributor.otherUniversidad de Jaén. Organización de Empresas, Marketing y Sociologíaes_ES
dc.date.accessioned2020-02-06T11:14:02Z-
dc.date.available2020-02-06T11:14:02Z-
dc.date.issued2019-07-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10953.1/10991-
dc.description.abstract[ES] EN ESTE TRABAJO, SE VA A DESARROLLAR UN PLAN DE NEGOCIO LLAMADO '^OLEOTURISMO FINCA-LOS ARCOS". ESTE PLAN EMPRESARIAL CONSISTE EN LA OFERTA DE DISTINTOS SERVICIOS Y ACTIVIDADES RELACIONADAS CON E L MUNDO DEL ACEITE Y SU OLIVAR, LA GASTRONOMÍA TÍPICA DE LA PROVINCIA Y HASTA PODER CONOCER LA CIUDAD DE JAÉN. E L CLIENTE PODRÁ APRENDER LA CULTURA DEL OLIVAR, SU HISTORIA, LOS PROCESOS DE ELABORACIÓN DEL ACEITE, PODRÁ REALIZAR CATAS DE ACEITE Y DEGUSTAR LA GASTRONOMÍA TÍPICA DE LA PROVINCIA, E L CLIENTE VIVIRÁ UNA EXPERIENCIA ÚNICA Y SATISFACTORIA. EN ESTE PLAN DE EMPRESA SE EXPONEN LOS ESTUDIOS DE LAS ÁREAS NECESARIAS A TENER EN CUENTA PARA LA PUESTA EN MARCHA DE ESTE PROYECTO. LAS ÁREAS NECESARIAS SON E L ANÁLISIS DEL ENTORNO, EL PLAN DE OPERACIONES, E L PLAN DE MARKETING, EL PLAN DE RECURSOS HUMANOS, LA FORMALIZACIÓN DE LA SOCIEDAD Y POR ÚLTIMO E L PLAN ECONÓMICOFINANCIERO DEL PROYECTO.es_ES
dc.description.abstract[EN] THIS WORK WILL FOCUS ON THE DEVELOPMENT OF A BUSINESS CASE CALLEO "OLEOTURISMO FINCA-LOS ARCOS". THE BUSINESS PLAN CONSISTS OF OFFERING A VARIETY OF SERVICES AND ACTIVITIES RELATED TO THE WORLD OF OIL AND OLIVE GROVE, WITH AN IMMERSIVE APPROACH TO THE TYPICAL GASTRONOMY AND EVEN TIÍE OPPORTUNITY TO KNOW THE CITY OF JAÉN. THE PROSPECTIVE CUSTOMER WILL LEARN ABOUT THE OLIVE GROVE CULTURE, ITS HISTORY, THE PROCESSES BEHIND TRANSFORMING THE OLIVE FRUIT INTO OIL - HE OR SHE WILL ALSO HAVE THE POSSIBILITY TO HAVE OIL TASTINGS, WHILE EXPERIENCING THE GASTRONOMICAL CULTURE OF THE PROVINCE, LIVING A UNIQUELY SATISFACTORY EXPERIENCE. THE PRESENT BUSINESS PLAN DISPLAYS THE AREA OFF-STUDIES THAT ARE REQUIRED FOR LAUNCHING THE PROJECT. SUCH AREAS INCLUDE: CONTEXT AND ENVIRONMENT ANALYSIS, OPERATIONAL PLAN, MAR.KETING PLAN, HR PLAN, COMPANY CONSTITUTION AND, LASTLY, FINANCIAL AND ECONOMICAL PLAN.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherJaén: Universidad de Jaénes_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.subject.classification5311es_ES
dc.subject.otherORGANIZACION Y DIRECCION DE EMPRESASes_ES
dc.subject.otherBUSINESS AND MANAGEMENTes_ES
dc.titleOLEOTURISMO-FINCA LOS ARCOSes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises_ES
dc.audience.mediatorUniversidad de Jaén. Facultad de Ciencias Sociales y Jurídicases_ES
Appears in Collections:Grado en Administración y Dirección de Empresas

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TFG_JOS_ANTONIO_OLMO_COBO_pdf.pdf935,8 kBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright


Items in TAUJA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.