Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10953.1/11014
Title: EL ACEITE DE OLIVA EN LA PROVINCIA DE JAÉN Y SU COMERCIALIZACIÓN EN LOS MERCADOS
Authors: GARCÍA LINARES, FRANCISCO JESÚS
metadata.dc.contributor.advisor: PARRAS ROSA, MANUEL
metadata.dc.contributor.other: Universidad de Jaén. Organización de Empresas, Marketing y Sociología
Abstract: [ES] En el siguiente trabajo expondremos una visión global sobre las formas de producción del aceite de oliva en la provincia de Jaén, variedades de aceite de oliva, DOP, etc. A continuación, centraremos nuestro estudio en la comercialización del aceite de oliva, tanto en el mercado nacional como en los mercados internacionales. Y finalmente realizaremos un estudio sobre la empresa Oro Bailén Galgón 99, S.L. hablaremos sobre sus orígenes, trayectoria, reconocimiento en los mercados, conocernos su situación en el mercado nacional e internacional y los productos que esta comercializa.
[EN] In the following work we will present a global vision on the olive oil production forms in the province of Jaén, varieties of olive oil, PDO, etc. Next, we will focus our study on the commercialization of olive oil, both in the national market and in international markets. And finally we will carry out a study about the company Oro Bailén Galgón 99, S.L. We will talk about its origins, trajectory, recognition in the markets, know its situation in the national and international market and the products it sells.
Issue Date: Jul-2019
Publisher: Jaén: Universidad de Jaén
Appears in Collections:Doble titulación de Grado en Administración y Dirección de Empresas y Grado en Derecho

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Francisco_Jess_Garca_Linares.pdf3,27 MBAdobe PDFView/Open


This item is protected by original copyright


Items in TAUJA are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.