Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10953.1/6899
Title: Determinación de residuos de micotoxinas en alimentos mediante Cromatografía de Líquidos/Espectrometría de Masas
Authors: Esteo-Donaire, Sandra
metadata.dc.contributor.advisor: Molina-Díaz, Antonio
García-Reyes, Juan-Francisco
metadata.dc.contributor.other: Universidad de Jaén. Química Física y Analítica
Abstract: [ES] Determinación de residuos de micotoxinas en diferentes marcas de vino y leche utilizando extracción en fase sólida como tratamiento de muestra en los dos casos y usando cromatografía de líquidos-espectrometría de masas para su posterior análisis.
[EN] Determination of mycotoxin residues in different brands of wine and milk using solid phase extraction as a sample treatment in both cases and using liquid chromatography-mass spectrometry for further analysis.
Keywords: Química Analítica
Issue Date: 12-Mar-2018
Publisher: Jaén: Universidad de Jaén
metadata.dc.rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Grado en Química

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TFG_Sandra_Esteo_Donaire.pdf1,27 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is protected by original copyright